IMG 0725 copyGeboren en getogen in de omgeving van Arnhem voelt deze plek als mijn basis, de grond waartoe ik behoor. 

Mijn bedrijfskundige achtergrond ligt in de Nederlandse Bouw en Projectontwikkeling met meer dan 20 jaar ervaring op financieel topniveau in bedrijven variërend van familiebedrijf tot beursgenoteerd fonds.

Vanaf 2006 richtte ik me meer op de menskant van de organisatie en coach ik directeuren, managers en hun teams.

Ik ben afgestudeerd aan het Europees Instituut de Baak als Master Coach en Master Counselor (MCMC) en als begeleider van systeemopstellinger gecertificeerd door het NTINLP in Limmen.

Daarnaast volgde ik diverse (internationale) Masterclasses bij Parre en Deden (Nijmegen), NTINLP (Limmen), Bert Hellingerinstituut (Groningen), Judith Hemming (UK), Ursula Franke (BRD) en Franz Ruppert (BRD).

Visie & missie

Met deWaardcoaching maak ik van mijn passie mijn onderneming: samen werken met mensen in een lerende, ont-wikkelende omgeving, gericht op een passend resultaat. Een leven lang leren. In mijn begeleiding richt ik mij op het vergroten van automie van mijn cliënt. 

Gecoacht worden is jezelf ontwikkelen, jezelf ont-wikkelen is jezelf worden, worden wie je bent. Dat betekent soms ook loslaten van zekerheden en afscheid nemen van vastgezette gewoonten en patronen. Het coachen van mensen die kiezen voor zo’n weg is mijn missie. Ik geef mensen daarbij meer van zichzelf dan ze tot op dat moment hadden, en ik krijg er een prachtige ontmoeting voor terug.

Bij mijn particuliere cliënten combineer ik mijn eigen levenservaring met de passie voor mensen hen te begeleiden in het vinden van wie en wat ze werkelijk zijn.

In de zakelijke context maak ik daarnaast gebruik van mijn bedrijfsmatige achtergrond en ervaring van hoe het is op de werkvloer én in de boardroom.

Werkwijze

Mijn stijl van coachen is systemisch en oplossingsgericht. Het antwoord op de meeste vragen ligt in het hier en nu én in jezelf. Als coach combineer ik echtheid, inlevingsvermogen, scherpte en humor in mijn begeleiding. Ik krijg terug van mijn cliënten dat ik stevig ben op de inhoud en zacht op de persoon en dat ik de kunst versta mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ik word blij wanneer er beweging komt in dat wat stilstond.